011 25 51 55

Over Boyd

Boyd Peggeman

Doordat Boyd heeft genoten van een opleiding Marketing met Business Management helpt hij zijn collega Axel met de marketing. Dit kan gaan van brainstormen over ideeën tot het plaatsen van berichten op sociale media.

Ook staat hij graag zijn collega makelaars bij voor het ondertekenen van de contracten. Met zijn juridische kennis kan hij zowel de koper als verkoper helpen bij alle onduidelijkheden in het contract.
Contacteer Boyd

Functie binnen het bedrijf

Office Manager
Als Office Manager heeft Boyd een uiteenlopend takenpakket met veel verantwoordelijkheid. Boyd zorgt ervoor dat alle contracten juridisch correct zijn en verwerkt de verplichte documenten in het compromis. Op deze manier ontlast hij de makelaar en zorgt hij ervoor dat zowel de koper als verkoper beschermt zijn.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.